Wat is Bo!nk?


Bo!nk is een privé dansschool waar getalenteerde kids tussen de 8 en 16 jaar het uiterste uit hun talenten leren halen. In de praktijkgerichte lessen ligt de focus op dansaudities, castings, theater en competities. Henry O’Tawiah is de artistiek leider die de dansschool heeft opgericht en gebracht tot waar hij vandaag de dag is. De kids van Boink hebben samengewerkt met partijen zoals Dance Dance Dance, Nike, Warner Bros. Entertainment, Sony en nog veel meer.

Met zijn connecties in het werkveld heeft hij de mogelijkheid gezien om een team van geweldige en bijzondere leraren om zich heen te vergaren. De professionals die Henry bij dansschool Bo!nk ondersteunen zijn allemaal werkzaam in de danswereld, zowel commercieel als underground.

Bo!nk biedt een vernieuwde methode met kleine groepen, persoonlijke aandacht, gerichte feedback en voldoende kansen om echt in het werkveld te leren presteren. in samenwerking met andere coaches en dansscholen begeleidt henry de kinderen en stuurt ze aan om de kansen die het beste bij hen passen aan te grijpen. Deze manier van coaching gaat dieper en is persoonlijker dan ieder andere urban dans-vooropleiding zou kunnen aanbieden en dat maakt dansschool Bo!nk tot zo’n uitzonderlijk concept.

Laat je talent zien en grijp de kans om op een unieke manier jezelf te ontwikkelen!