Henry O’Tawiah (Funk)


Henry O’Tawiah is een van de oprichters van Dutch Soul Supply, een Funk Style collectief en stond in de finale van Everybody Dance Now (RTL4) Hij trad ook met bekende nederlandse artiesten zoals Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis en Anouk. Henry kenmerkt zich door een sterke expressie en een vrije benadering van de straat dansstijlen. Hij coachte en choreografeerde ook voor de Dutch Soul Sistas voor een show met de one and only Gregory Porter op het North Sea Jazz festival.

Henry O’Tawiah begon zijn carrière als Bboy, locker, hiphopper en werkte samen met hip hop grootheden als Storm, Salah, Poppin, Pete en Don ‘Campbell Lock’ Campbell. De laatste jaren is hij meer experimenteel gaan werken en haalt onder meer zijn inspiratie uit de contemporary dans en traditionele dansstijlen.

Hij is ook 2 keer experimenteel winnaar van Juste Debout geweest (nederland) Ook als theatermaker is hij een opkomende talent. hij heeft gechoreografeerd en gedanst met het nationaal ballet (monique Duurvoort), Cirque du Soleil (Delirium), , ISH en Alida Dors.Daphne Scheerlink (Choreo)


Herrie Anakotta (Popping)
Ques Zaalman (Krump)


Scott Everduim (Bboy)